Вторник,

Вижте разплакващото писмо на майка, загубила син

От: СТАНДАРТ -
119
Вижте разплакващото писмо на майка, загубила син
A
A
A

Разтърсващо писмо във фейсбук публикува Дани Колева, майка на ученика, който се самоуби преди дни в двора на Английската гимназия в Русе. 15-годишният отличник се хвърли от третия етаж. Преди три години също е правил опит да отнеме живота си.  Опелото на момчето ще бъде днес от 10:30 в параклиса на гробищен парк „Чародейка“, Русе. "Никой родител не може да се подготви за такава трагедия… и не трябва… Да надживееш детето си…", плаче майката.

Ето какво написа тя:

„Благодаря на Вики за 15-те години които ни подари и сподели с нас! Благодаря на Вики, че внесе светлина, радост и надежда в нас!

Хилядите въпроси, които си задавахме преди и сега….само той може да отговори на тях… когато е готов… когато отново бъдем заедно.

Вики е човекът с най-чистата душа, който познавам. Изключително скромен, състрадателен, чувствителен и изживяващ всичко, което се случва с околните и човечеството. Да… човечеството… смяташе, че сме прекрачили границата… и планетата ни няма шанс да се възстанови…

Мислеше мащабно, трудно му беше да приеме, че в света не всичко е добро, да приеме лошотията, арогантността, престъпленията, с които всяка вечер ни заливат по новините, катаклизмите по света, причинени от нас хората. Неговата страст са планетите, космоса, звездите… Сега той е част от тази необятна вселена и се надявам да открие отговорите на своите въпроси!

Обичаме те безкрайно много, Вики! Няма да напиша „почивай в мир“, защото знам, че твоето пътешествие тепърва започва…

Никога не е последно сбогом… Умирайки, хората не престават да съществуват. Те само изчезват от нашето полезрение“.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички