Петък,

Вижте разплакващото писмо на майка, загубила син

От: СТАНДАРТ -
A
A
A

Разтърсващо писмо във фейсбук публикува Дани Колева, майка на ученика, който се самоуби преди дни в двора на Английската гимназия в Русе. 15-годишният отличник се хвърли от третия етаж. Преди три години също е правил опит да отнеме живота си.  Опелото на момчето ще бъде днес от 10:30 в параклиса на гробищен парк „Чародейка“, Русе. "Никой родител не може да се подготви за такава трагедия… и не трябва… Да надживееш детето си…", плаче майката.

Ето какво написа тя:

„Благодаря на Вики за 15-те години които ни подари и сподели с нас! Благодаря на Вики, че внесе светлина, радост и надежда в нас!

Хилядите въпроси, които си задавахме преди и сега….само той може да отговори на тях… когато е готов… когато отново бъдем заедно.

Вики е човекът с най-чистата душа, който познавам. Изключително скромен, състрадателен, чувствителен и изживяващ всичко, което се случва с околните и човечеството. Да… човечеството… смяташе, че сме прекрачили границата… и планетата ни няма шанс да се възстанови…

Мислеше мащабно, трудно му беше да приеме, че в света не всичко е добро, да приеме лошотията, арогантността, престъпленията, с които всяка вечер ни заливат по новините, катаклизмите по света, причинени от нас хората. Неговата страст са планетите, космоса, звездите… Сега той е част от тази необятна вселена и се надявам да открие отговорите на своите въпроси!

Обичаме те безкрайно много, Вики! Няма да напиша „почивай в мир“, защото знам, че твоето пътешествие тепърва започва…

Никога не е последно сбогом… Умирайки, хората не престават да съществуват. Те само изчезват от нашето полезрение“.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички