Удар по бургазлии. Причината

Предлага се също така в идеалния център да се обособи зона, в която да бъде по-скъпа, а престоят на нея - до 3 часа

Удар по бургазлии. Причината | StandartNews.com

Защо бургазлии посърнаха? Планират се огромни промени в платеното паркиране на Бургас. Това обяви директорът на ОП "Транспорт" Пламен Димитров по време на дискусията "Модерният град-съвременни тенденции в паркирането за сигурен, функционален и зелен град“, организирана от председателя на общинския съвет Михаил Хаджиянев, съобщава Burgas24.bg.

Едно от предложенията е зелената зона, която обхващаща к-с "Лазур“  да стане целогодишна. Тя ще бъде с лятно и зимно работно време. От май до 30 септември ще функционира  от понеделник до неделя от 11 до 20 часа. През останалите месеци - от понеделник до петък от 9 до 19 часа.

Планира се хибридната сега зона около х-л "Приморец“ и около Гъбката да преминат към зелената зона. Същото ще се случи с пространството в района на Турското консулство.

Предлага се също така в идеалния център да се обособи зона, в която да бъде по-скъпа, а престоят на нея - до 3 часа. Тя ще бъде заключена между улиците: "Сан Стефано“, "Христо Ботев“, "Фердинандова“, "Гладстон“, "Иван Вазов“, "Булаир“ и "Цар Симеон“.

Служебните абонаменти се планира да бъдат разделени на 2 вида – обикновени – с работно време от понеделник до петък. Другите ще са с удължено работно време от понеделник до неделя и на по-висока цена.

По предложение на живущи се предлага разширяване на синята зона в к-с "Възраждане“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай