Томислав Дончев ще прави курс за водене на преговори във ВТУ

Вицепремиерът се изповяда пред студентите и обеща да ги научи на всичко, което самият той може и знае.

Томислав Дончев ще прави курс  за водене на преговори във ВТУ | StandartNews.com

Вицепремиерът Томислав Дончев пое ангажимента  да направи курс по водене на преговори във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий" при днешната си визита въ вуза, чийто възпитаник е. „Теоретическата ми подготовка може да не е много академична, но съм водил какви ли не преговори. Освен самата техника и технология, освен аргументите, важно е как си облечен, в кой край на масата заставаш, дали идваш навреме, дали закъсняваш или подраняваш. Важни са жестовете, очите, важно е дали излъчваме отстъпчивост или неотстъпчивост. Дори е важно да заведеш опонента си на обяд, че да му стане тежко и после преговорите да приключат за половин час", изповяда се Дончев пред студентите и обеща да ги научи на всичко, което самият той може и знае. 
Вицепремиерът участва днес в конференция на тема „Стойността на комуникациите в дигиталната ера” във вуза, организирана от сдружение „Знание – интензивно развитие”. След това заедно с ректора на университета проф. Христо Бонджолов и кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов откриха нов симулационен кабинет по мениджмънт в стопанския факултет. 
След обяд Дончев се включи и в тържественото връчване на дипломите на абсолвентите от випуск 2018, професионално направление  „Администрация и управление“ на стопанския факултет.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай