Спират влаковете между Карлово и Антон за 6 месеца

Промяната се налага поради планирани от ДП НКЖИ мащабни ремонтни дейности по жп тунел „Козница”

Спират влаковете между Карлово и Антон за 6 месеца | StandartNews.com

От 1 март до 29 юли ще бъдe изцяло прекъснато движението на влаковете, които преминават в участъка от Подбалканската железопътна линия между гарите Карлово и Антон. Причината за въведените промени са планирани от ДП НКЖИ мащабни ремонтни дейности по жп тунел „Козница”.

До 29 юли няма да се движат нощните бързи влакове, които пътуват през Подбалканската железопътна линия по маршрута София-Варна-София. Спалните вагони, които се движат към композициите на тези влакове по направление София-Добрич-София и София-Варна-София, ще пътуват към състава на нощните бързи влакове по маршрута София-Варна-София през гара Горна Оряховица. Всички пътнически и бързи влакове, които преминават в участъка от Подбалканската железопътна линия между гарите Карлово и Антон, ще се движат по маршрут София-Антон-София и Бургас-Карлово-Бургас. За пътниците от тези влакове ще бъде осигурен превоз с автобуси в участъка на извършваните ремонти между гарите Карлово и Антон. За пътническите влакове по направлението София-Копривщица-София ще бъдат осигурени автобуси в участъка между гарите Антон и Копривщица.

Въведените промени в транспортното обслужване с железопътен транспорт през Подбалканската железопътна линия налагат и промени в разписанията на влаковете, които преминават в този участък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай