Рок и вино в "Нощта на Орфей" край Татул

Б.Т.Р. ще изнесат концерт в подножието на тракийското светилище

Рок и вино в "Нощта на Орфей" край Татул | StandartNews.com

Рок и вино ще бележат фестивала "Нощта на Орфей", който ще се проведе за 13-а година край момчилградското село Татул. Една от най-полулярните български рок групи Б.Т.Р. ще изнесат концерт в подножието на тракийското светилище на 15 юни, съобщават от общинска администрация.
                
Програмата на фестивала включва още изпълнения на младите изпълнители Виктор Карачолов, Селин и Мерт Асенови, както и балета към кърджалийския театър. Вечерта ще завърши с огнен спектакъл на дуо БарбарониТе. Началото на фестивала е от 20,30 часа, а входът е безплатен.
              
По традиция, за всеки зрител община Момчилград е осигурила по чаша вино. За желаещите да участват във фестивала е организиран и безплатен транспорт. Автобусите ще тръгнат в 19,00 часа от Дома на културата в Кърджали и в 19,30 часа от паркинга пред сградата на общината в Момчилград.
             
В 18 часа ще стартира и традиционният колопоход с маршрут от Момчилград до Татул. Победителите в спортната проява ще бъдат наградени от кмета на общината Сунай Хасан в началото на фестивала.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай