Понеделник,

Ремонтират 20 дни Трасето на властта

От: СТАНДАРТ -
216
Ремонтират 20 дни Трасето на властта
A
A
A
  • Синя и Зелена зона в София безплатни до края на април

Ремонтът на третия участък от столичния бул «България» започва утре. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова по време на инспекцията си на ремонтните дейности по Околовръстното шосе между ПВ “Цариградско шосе“ и ПВ “Младост“.

Трасето на властта, както е известен бул. «Българя», ще е готово в рамките на 20 дни, ако позволява времето. Затваря се платното от бул. “Гоце Делчев“ до бул “Тодор Каблешков“ в посока Изток. Това е един от общо 12-те обекта, които сме заложили за работа в града през тази година, каза кметът. Проектите се развиват по график.

“Строителният сезон е в ход“, коментира Фандъкова. “Използваме и по-малкия трафик, за да стартираме и проектите, които са заложени за тази година. Работим по проекта “Искърско шосе“, започна и изграждането на колектора по ул. “Сребърна“, допълни тя.

Синята и Зелената зона в града ще продължат да са безплатни до края на април, което е удължаване със седмица.

Кметът на София потвърди, че всички ремонти в центъра ще бъдат отложени с оглед извънредното положение, защото опитът от бул. “Граф Игнатиев“ показа, че бизнесът трудно би понесъл подобни ограничения, когато и без друго голяма част от търговските обекти са затворени в момента.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията