През новата година използвайте СМАРТИ – полезен бургаски Viber чатбот

Можете да го откриете във Viber канала Smart Burgas

През новата година използвайте СМАРТИ – полезен бургаски Viber чатбот | StandartNews.com

Полезен Viber чатбот е една от новите инициативи на Община Бургас за подобряване на достъпа до електронни услуги. Ботът се казва СМАРТИ. Можете да го откриете във Viber канала Smart Burgas.

Този дигитален инструмент интегрира услугите на Общината в популярен и лесен за достъп и интеракция канал. Той предоставя структурирана информация и възможност за онлайн плащания в реално време, директно от мобилното устройство.

Ето как може да ви съдейства СМАРТИ:

* Позволява закупуване на билети за събития, паркиране и заплащане на електронни административни услуги на Община Бургас директно през Viber канала.

* Предоставя информация чрез обособени секции като "Паркиране", "Градски Транспорт", "Бургас днес" и "Е-услуги на Община Бургас".

* Уведомява потребителите чрез пуш-нотификации при различни ситуации, включително форсмажорни такива.

* Ще подпомага обратната връзка и активния диалог между Общината и гражданите чрез секция "Подай сигнал", която позволява на потребителите да коментират, да изразяват свои виждания и да предлагат подобрения.

Иновативният проект СМАРТИ Viber чатбот е част от общинската дигитална стратегия, която цели подобряване на живота и обслужването на гражданите чрез улеснен достъп до информация и е-услуги.

За всички потребители на приложението Viber, СМАРТИ е достъпен чрез следния линк: https://chats.viber.com/burgas-bot

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Nazar
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи