Вторник,

Посрещаме бургаския Джулай с P.I.F. и още 6 яки банди

От: Стандарт -
712
Посрещаме бургаския Джулай с P.I.F. и още 6 яки банди
A
A
A

Неизменната традиция Джулай морнинг да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година с нова надежда и много настроение. Община Бургас и приятели организират събитието на обичайното място - със сцена до Моста и възможност публиката да се разположи долу на пясъка. Както всеки път, то ще е обезпечено със спасители, медицинско лице, охрана и дървен материал, с който отделните приятелски компании да си запалят свой огън, около който да се съберат.

Тъй като с посрещането на 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната, които можете да си закупите на място. Тази година са ангажирани 7 страхотни банди. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от „Силует“. 

 

Ето кого ще чуем на бургаския Джулай 2022:

 

* Група P.I.F. идва с гостуващи изпълнители – Ерсин (Jeremy) и Никеца (Casual Threesome)!

“ПРИКАЗКАТА“ ПРОДЪЛЖАВА! След трагичната загуба на фронтмена на бандата Димо, музикантите са решили да продължат да радват своята публика с незабравимите си песни. Ще чуем всички хитове на P.I.F.

 

* Lek City case 

Групата е създадена през 2013 г. в Бургас, стилът им е пост-гръндж, саутърн слъдж рок. През 2019 г. се захващат сериозно за работа по авторски материал, записват песни и участват в няколко местни фестивала, клубни гигове и концерти. През 2020 г. издадоха дебютния си сингъл “Broken” и директно попаднаха на първо място в класацията на радио Z - Rock.

 

* Mr. Vagabond 

Mr. Vagabond е професионална рок кавър група, създадена през 2008 г. в гр. Бургас. Имат богат репертоар от подбрани световни хитове, подходящ за интернационална аудитория.

 

* G.A.N.G.

Групата е създадена през 1998 г. с ясната цел да свирят кавъри на любими банди, главно рок, пънк и метъл. С годините започват да залитат и по други стилове, като блус, кънтри, дори фънк. От две години работят върху авторска музика, като на 30 юни ще представят новия си сингъл.

 

* Stiff Bones 

Бургаските музиканти от Stiff Bones ще зарадват своите фенове с любими кавъри на световноизвестни групи.

 

* Аудиосфера

Интересна рок група, която тази година издаде първия си албум „Клаустрофобия“.

 

* VAICHO’s Trio

За първи път в такъв състав, тези невероятни музиканти ще представят авторската си музика. Това са Венцислав Велев – китара, Мартин Профиров – барабани, Боил Каранейчев – бас.

 

А ето и коя група в колко часа ще излезе на сцената:

 

20:45 – 20:15 – STIFF BONES

 

21:30 – 22:00 – VAICHO’S TRIO

 

22:15-23:00 – LEK CITY CASE

 

23:15 – 00:15 – P.I.F.

 

00:30 – 01:15 – AUDIOSFERA

 

01:30 – 02:15 – MR. VAGABOND

 

02:30- 03:15 – G.A.N.G.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията