Пълен обрат с инкасо обира. Крадците изпуснали торбите с пари

Невероятни подробности за грабежа в Благоевград

Пълен обрат с инкасо обира. Крадците изпуснали торбите с пари | StandartNews.com

Пълен обрат с инкасо обира, който изправи косите на цяла България. 52-годишен охранител бе прострелян ог обирджиите и бе опериран по спешност. Състоянието му обаче се влоши и той бе транспортиран в София.

ВИЖ ОЩЕ: Дръзкият обир! Извънредни новини за простреляния охранител (СНИМКИ)

Няма кражба на крупна сума  пари при нападението над охранителите на инкасо автомобил, станал тази сутрин в района на една от банките в Благоевград, на ул Антим, съобщи Struma.com, позовавайки се на извънредна информация от свои източници в полицията.  Ето какво разказват те:

Около 6.25 охранителите били в  помещение под банката, откъдето изнасяли парите ,за да ги натоварят в  микробуса. Внезапно се приближили трима мъже, а след тях и автомобил, който се движел на заден ход. Мъжете връхлетели при охранителите, единият с насочен към тях  пистолет, след което нападателите грабнали няколко  торби с пари и хукнали да бягат.

След тях тръгнал и единият от охранителите, хвърлил се върху единия от нападателите и  обирджията произвел изстрел. Охранителят паднал на земята. Колегите му започнали да преследват нападателите, но те бързо се качили в автомобила и потеглили с мръсна газ, изоставяайки единия от съучастниците си, който носел торбите. Уплашен, той зарязал торбите с парите и тичал по автомобила. Уточнява се дали 1 от торбите е останала в някои от съучастниците му, но на земята след грабежа останали 4  торби .

Охранителите го преследвали, но не успели да ги догонят, единият от тях помогнал на ранения си колега и извикал полиция и Спешен център.

Според източниците на Struma.com и охранителят е стрелял. Дали е уцелен някой от нападателите е неясно, но цялата история прилича на аматьорско изпълнение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай