Оставят за постоянно в ареста пиян шофьор без книжка, блокирал шосе

Пиян и дрогиран шофьор без книжка е задържан за постоянно в ареста

Оставят за постоянно в ареста пиян шофьор без книжка, блокирал шосе | StandartNews.com

Пиян и дрогиран шофьор без книжка е задържан за постоянно в ареста, след като блокирал с колата си шосето и отказал да се подчини на полицията.

Екшънът се разиграл в края на миналата седмица на кръстовище в Исперих. 39годишният Емил С. седнал зад волана след 12 часов запой. Макар че нямал свидетелство за правоуправление, джигитът подкарал колата. Той препречил с автомобила си шосето и спрял от движение два товарни камиона. Мъжът започнал разправия с шофоьорите и ударил единия от тях в лицето. Извиканите на помощ полицаи с мъка вкарали пияния в патрулката, докато той сипел хули и закани към униформените.

Емил С. управлявал автомобил с 2,52 промила алкохол в ксръвта. Лабораторните проби показали, че освен спирта той е употребявал и амфетамини.

По искане на районната прокуратура в Исперих Емил е задържан за 72 часа, а по решение на съда, гледал преписката по бързото производство, опасният джигит е оставен за постоянно в ареста, като мярката му за неотклонение е променена в постоянна, съобщават от пресцентъра на Апелативната прокуратура във варна.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай