Неделя,

Определят местата за продажба на сладолед и очила в Стара Загора

От: Стандарт -
Определят местата за продажба на сладолед и очила в Стара Загора
A
A
A

Жребиите за определяне на местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора ще се състоят на 6 април. Определените места по утвърдените схеми от главния архитект на Общината и критериите за участие са достъпни на сайта на администрацията, в секция Обявления. ( https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya )

Разполагането на временните преместваеми обекти за продажба на слънчеви очила е за времето от 15 април до 30 септември. Конкурсната документация може да бъде закупена до 16,00 часа на 26 март от Административно бюро „Център“ (ул. „Хаджи Димитър Асенов“ №22, източен вход). Цената на тръжните документи е 10 лева. Жребият за 8-те места ще се състои на 6 април, от 14.00 часа, в Регионална библиотека „Захарий Княжески“.

Тегленето на жребия за търговците на сладолед от хладилна витрина във временни преместваеми обекти ще бъде също на 6 април, в Регионална библиотека „Захарий Княжески“, но от 10.00 часа. Тръжната документация е с цена 10 лева. Желаещите могат да закупят документите до 16.00 часа на 26 март, отново в Административно бюро „Център“. Разполагането на временните обекти ще бъде за периода от 15 април до 30 септември.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията