Община Стара Загора отново е част от най-голямото Международно туристическо изложение ITB в Берлин

Част от изложението са министърът на туризма Зарица Динкова, придружавана от своя съветник проф. Мариела Модева, както и представители на туристическия бизнес от света

Община Стара Загора отново е част от най-голямото Международно туристическо изложение ITB в Берлин | StandartNews.com

За втора поредна година, отдел „Туризъм“ на Община Стара Загора е част от най-голямото Международно туристическо изложение Internationale Tourismus-Börse (ITB), Берлин. То се провежда от 5 до 7 март, а България ще бъде представена от 35 туристически фирми и 9 общински администрации.  

Част от изложението са министърът на туризма Зарица Динкова, придружавана от своя съветник проф. Мариела Модева, както и представители на туристическия бизнес от света.

ITB Берлин се разрасна през годините не само по отношение на броя на изложителите, но и по отношение на посещаемостта. То се превърна в цялостен пазар за туристическата индустрия, включващ продукти и услуги от цял ​​свят и пазарни ниши, които преживяват бърз растеж.

Изложението се провежда  от 1966 г. на 160 000 кв. м. изложбена площ. През 2023 г. общо 90 127 професионалисти  от туристическата индустрия от над 180 държави са посетили ITB - Берлин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи