Обрат в Бургас. Иванка се задушила с колан

51-годишната жена сама отнела живота си и то по мъчителен начин

Обрат в Бургас. Иванка се задушила с колан | StandartNews.com

Мистерията с мъртвата жена, открита в леглото си от съпруга й,  започна да се разплита. Аутопсията е показала, че е тя е издъхнала по особено мъчителен начин. 51-годишната жена, чието име е Иванка Д., сама е сложила край на живота си, съобщи Флагман.бг. Досега се смяташе, че е убита. Така твърдеше мъжът й, който се натъкнал на зловещата гледка сутринта.

Както вече съобщихме, трагедията се е разиграла в семейния й дом в бургаския квартал Черно море. Оказало се обаче, че Иванка се е самозадушила с колана на мъжа си в спалнята им.

"Той е станал, вършел някаква работа из къщата. Час по-късно влязъл в стаята и видял безжизненото тяло на жена си, проснато по леглото. Коланът му бил около врата й. Горката жена, но много жалко и за него, ще му трябва време да се отърси от тази трагедия", сподели съсед на семейството от ул. "Транспортна".

Въпреки категоричния резултат от аутопсията обаче мъжът й все още имал съмнения за извършено престъпление.  По информация на Флагман.бг Иванка е страдала от психичен проблем, заради който е взела фаталното решение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай