Петък,

Новият губернатор на Видин встъпи в длъжност

От: Стандарт -
148
Новият губернатор на Видин встъпи в длъжност
A
A
A

На символична церемония в Областна администрация Видин новоназначеният областен управител Момчил Станков прие поста от досегашния областен управител Албена Георгиева.

„Искам да изкажа своята благодарност към представителите на държавните институции, към представителите на местната власт и към колектива на Областна администрация Видин за съвместната ни работа през тези малко по-малко от 3 години. Радвам се, че работихме заедно при осъществяването на важни за нашата област проекти“, каза Албена Георгиева. „Бих искала да поздравя г-н Станков, да кажа, че се радвам, че именно той заема поста областен управител, тъй като това е човек с доказан авторитет и  опит и в Администрацията“, отбеляза Георгиева. Тя пожела успех на Момчил Станков и на целия екип на Областна администрация Видин.

„Искам да изразя своята благодарност към г-жа Албена Георгиева. Проведохме един доста коректен разговор, г-жа Георгиева ме запозна в детайли с дейността в Областна администрация, с нещата, които се работят в момента – краткосрочни и дългосрочни. Оттук нататък си пожелавам успех на нашата Администрация и на област Видин“, каза от своя страна Момчил Станков.

Към представителите на медиите той изрази надежда за коректно и обективно отразяване на новините.

Момчил Станков заема за втори път длъжността областен управител. Той бе ръководител на Областна администрация Видин в периода ноември 2014 г. - февруари 2017 г.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички