Невероятна е новата програма на БулевАрт в Бургас

Изберете своето събитие в новата седмична програма на БулевАрт

Невероятна е новата програма на БулевАрт в Бургас | StandartNews.com

Изобщо не е нужно да пътувате до София, за да видите най-доброто от българската клубна сцена. Вижте го в Бургас. За поредна седмица край морето ще гостуват най-актуалните млади певци, музиканти и стендъп комици на родината.

Клубната култура в нашия град напоследък дръпна рязко напред, благодарение усилията на креативни мениджъри на барове и заведения. Община Бургас е благодарна, че много от тях си партнират с нея в проекта БулевАрт. Защото целта е обща - повече туристи, повече приходи, повече възможности за изяви на артисти и развитие на творческите индустрии, повече реклама на града.

 

Изберете своето събитие в новата седмична програма на БулевАрт:

 

31 август, понеделник, 20 часа, HashtagPAVILION

На едно място се събират две прекрасни книги на прекрасни личности. Всеки от тях свети със собствена светлина на своята сцена.

"За бавното живеене и насладата от живота" на Светлозар Желев и "Обичай смело" на Енчо Керязов ще бъдат заедно под открито небе, за да отпразнуваме с тях добрите истории, които ни припомнят колко е важно да живеем с наслада, колко е ценно да вярваме в мечтите и да се борим за тях, колко незначителни са делничните ни тревоги и как понякога единственото, което има значение, може да бъде един изживян залез или животът, посветен на голяма мечта.
Енчо Керязов и Светлозар Желев оставят светли следи и смисъл по пътя си. Единият препуска смело из световните манежи, другият - из световната литература. Две книги, които макар да са безкрайно различни, по свой тих и деликатен начин нашепват на читателите колко важно е изкуството. Енчо и Светлозар са приятели вече 40 години и със сигурност ще бъде вълнуващо да опознаем единия през погледа на другия и обратно.

 

1 септември, вторник, 20 часа, HashtagPAVILION

Наръчник за оцеляване на младия учител - разкази на Томас Гаро

Запознайте се с Томас Гаро - ландшафтен архитект и учител. Проектира и преподава вече пет години. Привърженик на електронния дневник. Пише от скоро. Времето в часа не му стига, а има какво още да каже. Добър по душа, като учител #superteacher.

Това е накратко за Томас. Неговият свят в разказите обаче е далеч по-вълнуващ. Елате, за да чуете една разЛИЧНА гледна точка за живота на младия учител като част от остарялата образователна система. Ще се отдадем на забавна и на моменти болезнено искрена поезия от многообещаващия писател с голям талант.

Започваме точно в 8 с 8 разказа, прочетени от 4-ма различни души, сред които ще бъде и самият автор, а вие можете да им се насладите напълно безплатно и с чаша питие в първия ден от СЕПТЕМВРИ!

 

2 септември, сряда, 21 часа, Papa Beer

Jeko, Boil & Stoyno | 02.09 -Acoustic Trio

Жеко Жеков е млад виртуоз на китарата и има глас, който няма да забравите, щом го чуете веднъж. И още няма двадесет години!

 

3 септември, четвъртък, 21 часа, HashtagPAVILION

Mila Robert LIVE! & Afterparty с DJ Stenly

"Мила през деня и много груба през нощта".

Запознайте се с Мила Роберт. Ако не сте чували за нея досега, НЯМАТЕ ПРАВО да повторите тази грешка. Тя е само на 23, а за нас е истински феномен, щом успя да ни накара да слушаме "Квартална кръчма" и "Никой не може" отново и отново.

 

4 септември, петък, 21 часа, HashtagPAVILION

Jeremy? LIVE Concert at HashtagPAVILION & Afterparty DJ Stenly

Имате ли сили да избухнем още веднъж и по-силно от всички пъти досега с живото изпълнение на абсолютните виртуози в рок музиката у нас - група JEREMY?

 

5 септември, събота, 21 часа, HashtagPAVILION

Звездите отзад - Stand-up Comedy с Устата

 Какво свързва Софи Маринова, Христо Стоичков, Евгени Минчев, Азис и 50 Cent? Отговорът: звездното шоу на Иван Динев - Устата.

Историите, които малко хора са чували за тайния живот на известните личности. Неразказвани срамни и безсрамни случки от бекстейджа, които Устата ще сподели с вас без капка угризение. Елате да се разплачете от смях в една вечер, в която вие няма да сте просто публика, а част от сценичния екип, с пряка видимост към "Звездите отзад".

 

Ето и едно събитие за следващата седмица в аванс:

 

10 септември, 21 часа, HashtagPAVILION

Acoustic Swing LIVE w/ DESY & Peter

Готови ли сте да се принесем в "Златната ера на суинга" с невероятно чаровната певица Деси Андонова (Sentimental Swingers) и грууви-джаз музиканта Пешо Китарата? Тяхното акустични изпълнение ще звучи от сцената на HashtagPAVILION с цялата си красота.

Ще чуете някои от добре познатите Jazz & Swing парчета в нов аранжимент, водени от нежния глас на Деси и мелодичната китара на Петър. Неописуема наслада за сетивата, която не може да бъде описана с думи.

 

За резервации в HashtagPAVILION: http://m.me/HashtagPAVILION.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай