Награждават двама бургаски рибари, спасили млада жена от удавяне

Двама бургаски рибари - Паграм Аргинян и Милен Камбуров, спасили млада жена от удавяне, са предложени за награда от община Бургас

Награждават двама бургаски рибари,  спасили млада жена от удавяне | StandartNews.com


  Двама бургаски рибари - Паграм Аргинян и Милен Камбуров, спасили млада жена от удавяне, са предложени за награда от община Бургас.
"Адекватната и навременна намеса, спасила човешки живот, безспорно заслужава адмирации и поощрение", аргументира се вносителят на предложението в местния парламент на бургазлии Георги Дракалиев,общински съветник от ВМРО. 
  В ранните часове на 2 март,  Аргинян и Камбуров, рибари с дългогодишен опит, влезли в морето с рибарската си лодка. "Видяхме нещо черно да изплува на повърхността, но не разбрахме какво е. Не знаехме даже, че е момиче. Хванахме я за ръцете и краката и я извадихме" разказаха за слпасителната оепрация пред Радио Бургас двмата рибари. Жената, която се оказало, че страда от психично заболяване, спешно е закарана с тежка хипотермия в реанимацията. Там престоява няколко дни и въпреки реалната опасностт за живота й е спасена от лекарите.
Фото - 1ZOOM.Me
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай