Магазин на BILLA в Пловдив затваря за реконструкция

Обектът ще отвори отново врати в края на юли с премиум дизайн и модерни удобства за клиентите

Магазин на BILLA в Пловдив затваря за реконструкция | StandartNews.com
  • Обектът ще отвори отново врати в края на юли с премиум дизайн и модерни удобства за клиентите

Магазинът на BILLA в гр. Пловдив, разположен на бул. „6-ти Септември“ №221, ще бъде затворен за реконструкция. Очаква се в края на месец юли той да отвори отново врати с обновен дизайн и разширена търговска зона, която ще изненада клиентите с тематични продуктови корнери, още по-голямо разнообразие от любими стоки на достъпни цени и дигитални нововъведения. Удобен и широк паркинг ще осигури комфорта на семейното пазаруване, а каси за самообслужване ще обезпечат бързото преминаване през касовата зона.

Пловдивчани и гостите на града ще имат възможност да пазаруват в премиум клас магазин, събрал най-доброто от собствените марки на BILLA, преобладаващ български асортимент – плодове и зеленчуци, отгледани по програма за намаляване на пестицидите BILLA Градини, 100% български произход месо под бранда „Българска ферма“, млечни продукти, богат био асортимент, както и пресни печива от сертифицирани BILLA пекари.

Касите за самообслужване, на които клиентите сами маркират стоките и извършват плащането са най-голямата иновация в новата концепция на търговската верига. Те съдействат за подобряване на потребителското изживяване по време на пазаруване, съдействат за по-бързото преминаване през касова зона, като същевременно подпомагат спазването на необходимите предпазни мерки срещу разпространението на коронавирус. Наред с тях, електронни етикети на регалите допълват дигиталните нововъведения във веригата.

Реконструкцията на магазина е част от мащабната програма на BILLA България, свързана с обновяване на веригата обекти в цялата страната. Целта е удовлетворяване на най-високите изисквания на клиентите по отношение на атмосфера, асортимент и иновации.

В периода на реконструкция, потребителите на BILLA ще открият всички свои любими продукти в най-близкия филиал, разположен на ул. „Райко Даскалов“ №8 или в останалите филиали на търговската верига, ситуирани на ключови локации в града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай