Лейдис-клуб Кюстендил дари ВИП-стая за родилки

Родилното отделение в кюстендилската болница вече разполага с модерна ВИП стая, ремонтирана и оборудвана с помощта на дарение от Лейдис клуб

Лейдис-клуб Кюстендил дари ВИП-стая за родилки | StandartNews.com

Родилното отделение в Кюстендил вече разполага с модерна ВИП стая. Тя бе ремонтирана и оборудвана с помощта на дарение от Лейдис клуб- Кюстендил.

“Искам да благодаря на Лейдис клуб за съдействието. Направихме една модерна и изпипана във всяко отношение стая, която да задоволи изискванията на младите майки, разполага и с нова баня. Има две нови анатомични легла, нови матраци и детски легла, телевизор, мини бар. Подът е със специално антибактериално покритие, за което благодарим на г- н Малинов и фирма "Рила". Разполагаме с удобства за всяка млада майка, приличащи на домашни, без да се притеснява, че е в болница”, каза пред Дарик началникът на Акушеро- гинекологичното отделение на кюстендилската болница д- р Валери Томов.

Той уточни, че документите за всички разходи ще бъдат предадени на Лейдис клуб. Част от дарената сума, която още не е изразходвана, ще бъде използвана за пребоядисване и на другите стаи в Родилно отделение.
 
“Видях стаята и съм много доволна и от изпълнението, и от качеството. Като представител на Лейдис клуб искам да кажа защо решихме да дарим събраните средства от последния ни бал на АГ-отделението. Няма нищо по- високо от хляба и децата. Децата, които са бъдещето на България. Поканихме на Лейдис бала съпричастни хора и сме доволни, че това дарение става на нашата 10- годишнина, която ще празнуваме на 1- ви декември. Благодаря на всички съпричастни, участници в бала и специално на собственика на "Френдс" - Станислав Георгиев, който се отказа от парите за кетъринга и ги дари за тази стая за млади майки в болницата”, каза пред Дарик Зорка Златева, която от името на Лейдис клуб провери как е използвано дарението .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай