Козлодуй изтръпна. Труп в центъра на града

Намериха човешки останки в шахта на топлофикацията

Козлодуй изтръпна. Труп в центъра на града | StandartNews.com

Козлодуй изтръпна, след като в центъра на града беоткрит разложен труп. Новината, която съобщи БулНюз, бе потвърдена от полицията във Враца. Зловещата находка е открита вчера около обяд.

По данни на МВР сигналът е подаден от служители на Топлофикация-Козлодуй, които съобщили, че по време на ремонтни дейности в шахта и тръбен тунел са намерили човешки кости.

Трупът е открит около 12 часа вчера в трап при тръбите за топла вода зад Дома на енергетика. Заради авария на отоплителната система се наложило плочата под тръбите да бъде изместена и при разкопаването работниците на АЕЦ „Козлодуй“ попаднали на човешките останки. Предполага се, че те са престояли в земята поне няколко години, тъй като са напълно разложени.

По непотвърдена информация останките са на клошар, тъй като бездомниците често в зимния период се топлят до тръбите за парното, а под тях имало кухината със стълба към нея, през която те са влизали.

Тепърва следва да бъде установено чии са останките, от кога лежат под земята в центъра на града и каква е причината за смъртта.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай