Коледен спектакъл в Казанлък

Карнавално шествие по централния булевард до "Севтополис"

Коледен спектакъл в Казанлък | StandartNews.com

Спектакълът ще започне в 17:00 часа с карнавално шествие по централния булевард “Княз Ал. Батенберг”, в което участие ще вземат над 1100 деца от детски градини, училища и читалища. Те ще бъдат облечени като коледни и приказни герои и ще дефилират по булеварда до площад “Севтополис”.

На площада празничната програма ще започне с изпълнения на мажоретни състави и на деца от детските градини “Звънче”, “Юрий Гагарин”, “Пчелица”, “Буратино”, а водещи ще бъдат актьорите от Общински театър “Любомир Кабакчиев”. Малките коледарчета и снежинки ще танцуват и пеят на празничната сцена, след което публиката ще посрещне най-дългоочаквания гост - Дядо Коледа. Заедно с кмета Галина Стоянова белобрадият старец ще запали светлините на коледната елха, а запалването и ще бъде придружено с пищни фойерверки.

Вълшебната вечер ще продължи с веселие край елхата с участието на талантливите деца от вокална група “Искрица” с художествен ръководител Стефка Денева. В Коледното веселие ще участва и добре познатият на казанлъчани стилист Стенли Нанчев, който освен олоцетворение на доброто с многобройните си каузи, е и доказал се музикант и изпълнител, издал десет албума.

Изпълнителите ще направят един приказен концерт, след което на празничната сцена в Казанлък ще излезе и специалният гост – нидерландският продуцент DJ BROOKS. С времето той изгражда солидно име на световната музикална сцена, известен е в Европа, Азия и Африка със своите  различни въздействия и завладяващи продукции. Партито на DJ BROOKS ще продължи повече от час, а разнообразната програма на вечерта ще постави началото на множество интересни събития, които Община Казанлък подготвя до края на годината.

Община Казанлък предупреждава, че във връзка с детското карнавално шествие в часовете от 16:30 до 17:30 ще бъде спряно движението по булеварда. От администрацията предварително се извиняват на гражданите за неудобството. Промените се налагат, заради безопасността на участниците, а дефилето на детските състави не може да бъде осъществено в различен час.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай