Кметът на община Казанлък връчи трудовите договори на новоизбраните кметове

Тя пожела на своите колеги успешен мандат и спокойна работа за развитието на населените места

Кметът на община Казанлък връчи трудовите договори на новоизбраните кметове | StandartNews.com

Днес Кметът Галина Стоянова и новоизбраните кметове на населени места проведоха първата си съвместна оперативка. Кметът на Казанлък връчи трудовите договори на кметовете по места и подчерта колко важна е личната отговорност за населеното място на всеки, встъпил в длъжност.

На срещата бяха направени разяснения как се формира бюджета на всяко отделно населено място – спрямо броя на населението, като по преценка на жителите кметът има право да прави други, полезни за селището разходи. Кметовете бяха приканени през декември т.г. да направят предложения за конкретни обекти и съоражения в своите населени места, които да бъдат включени към Инвестиционната програма на Общината. Всяко предложение се разглежда на място от общински специалисти, заедно с кмета на населеното място, за да бъдат уточнени техническите възможности за изпълнение и остойностяване на необходимите дейности.

Обсъден бе проект на Община Казанлък за полагане на пътна маркировка по населените места, по който се работи, съгласувано с КАТ.

В края на първия кметски полуден Кметът на Община Казанлък пожела на своите колеги успешен мандат и спокойна работа за развитието на населените места.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай