Каубои в София: Двама препускат на кон

Интересни снимки от социалните мрежи

Каубои в София: Двама препускат на кон | StandartNews.com

Истински джигитски екшън се разигра по улиците в различни столични квартали в събота вечер, пише Монитор, като се позовава на публикации в интернет, придружени от снимки и видеоклипове.

Безспорен хит станаха двама роми, които събраха очите на столичани, след като решиха безцеремонно да кръстосват София на кон. И не с каруца, а препускайки, яхнали животното. Това предизвика шеговити коментари в социалните мрежи. „McDrive”, гласи един от тях, визирайки дюнерджийницата, пред която са заснети ездачите. А друг потребител отбелязва: “Този див, див запад...”. Някои пък взимат нещата доста на сериозно като не крият възмущението си от видяното: “Полиция няма ли, не стига че е тъмно като тях, а като ги блъсне някой, кой ще поправи щетите върху колата?“.

Джип пък нацели по нелеп начин трамвай в Шести микрорайон на жк „Люлин“. Инцидентът, който е станал на кръстовището на бул. „Панчо Владигеров“ и ул. „Райко Даскалов“, е предизвикан от водача на лекия автомобил, който решил да прави забранен ляв завой, но ударил на камък, тъй като точно в този момент отляво на него паралелно се движел напред трамвая. „Не се спряха да правят ляв завой на това кръстовище“, вайка се под снимката местен жител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай