Избират Царица Роза между 18 абитуриентки

Конкурсът за избор на новата Царица, която ще бъде посланик на красотата на Казанлък през следващата една година, ще се проведе на 17-и май в Дома на културата „Арсенал“.

Избират Царица Роза между 18 абитуриентки | StandartNews.com

Общо 18 са претендентките за Царица Роза 2019 в Казанлък, която ще бъде коронована  на пищна церемония на 17 май.Красавиците по традиция са абитуриентки от училищата в Града на розите.  Вече започна и тяхната подготовка за празника, който е наречен „Пътят към короната“. Тя включва  уроци по такт и дипломатичност, по народни танци,  фотосесии, засаждане на рози и др. 
Конкурсът за избор на новата Царица, която ще бъде посланик на красотата на Казанлък през следващата една година, ще се проведе на 17-и май в Дома на културата „Арсенал“.  Водещ на празнична вечер ще бъде Орлин Павлов.
 В спектакъла за 51-та царска корона българският фолклор ще бъде главна сюжетна линия в представянето на казанлъшките хубавици и в тяхното облекло. Консултант е популярния дизайнер Елена Христова, утвърден автор – популяризатор на българската шевица.
  Кулминацията на Фестивала на розата и тази година ще бъде в първите дни на юни. На 2 юни в неделя, ще се проведе и традиционното шествие в центъра на града, което ще бъде водено от новата Царица Роза. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай