Понеделник,

Избират членове на Съвета на децата в Благоевград

От: Стандарт -
A
A
A

В община Благоевград започва процедура за избор на нови членове на Съвета на децата. Срокът за подаване на кандидатури е до 24 май 2019 година, като те трябва да бъдат изпращани на имейл kmet@blgmun.com.
 
Документите за кандидатстване са по образец и могат да бъдат изтеглени от сайта на общината www.blgmun.com.
Кандидатурите трябва да бъдат на деца до 18-годишна възраст и да обхващат критериите активност, креативност, толерантност, ангажираност към обща кауза, умение за водене на преговори и участие в групови дискусии, ориентираност към резултати, както и да притежават организаторски умения. Необходимо е да има доказани умения да работи, мотивира и обединява децата от областта, умение за изказване на позиция от името на други деца. Освен това трябва да има и възможност за пътуване без придружител /не се отнася за деца от уязвими групи, които имат нужда от подкрепа/.

Комисия, съставена от експерт от общинска администрация, представител на местните медии, общински съветник, представител на бизнеса, представител на социална услуга ще разгледа предложените кандидатури. Тя ще изготви предложение, съдържащо 3 кандидатури за членове на Съвета по всяко направление, класирани в низходящ ред. Предложенията ще бъдат предоставени на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. Процедурата ще приключи до 15 юни 2019 година.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички