Петък,

Избират членове на Съвета на децата в Благоевград

От: Стандарт -
Избират членове на Съвета на децата в Благоевград
A
A
A

В община Благоевград започва процедура за избор на нови членове на Съвета на децата. Срокът за подаване на кандидатури е до 24 май 2019 година, като те трябва да бъдат изпращани на имейл kmet@blgmun.com.
 
Документите за кандидатстване са по образец и могат да бъдат изтеглени от сайта на общината www.blgmun.com.
Кандидатурите трябва да бъдат на деца до 18-годишна възраст и да обхващат критериите активност, креативност, толерантност, ангажираност към обща кауза, умение за водене на преговори и участие в групови дискусии, ориентираност към резултати, както и да притежават организаторски умения. Необходимо е да има доказани умения да работи, мотивира и обединява децата от областта, умение за изказване на позиция от името на други деца. Освен това трябва да има и възможност за пътуване без придружител /не се отнася за деца от уязвими групи, които имат нужда от подкрепа/.

Комисия, съставена от експерт от общинска администрация, представител на местните медии, общински съветник, представител на бизнеса, представител на социална услуга ще разгледа предложените кандидатури. Тя ще изготви предложение, съдържащо 3 кандидатури за членове на Съвета по всяко направление, класирани в низходящ ред. Предложенията ще бъдат предоставени на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов. Процедурата ще приключи до 15 юни 2019 година.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички