И през 2023 година - „Beerфестът“ с 5-дневна богата програма

Традиционният за Стара Загора фестивал на бирата отново носи много музика, качествени напитки и емоции

И през 2023 година - „Beerфестът“ с 5-дневна богата програма | StandartNews.com

Традиционният за Стара Загора фестивал на бирата отново носи много музика, качествени напитки и емоции на старозагорците и гостите на града в края на лятото. Осмото издание на феста ще започне на 30 август и ще продължи до 3 септември. Градът на липите ще бъде Столица на бирата и сцена за любими музиканти. Сезон 2023 идва с интересна програма, студено пиво и сочна скара.

И тази година фестивалът ще бъде с вход свободен, а музикалната програма – изпълнена с богатство и разнообразие от стилове. Сцената отново ще бъде разположена на поляната в парк „Загорка“. На нея ще се качат Гумени глави и R&B Records All Stars, Мария Илиева, Остава, Тоника СВ, Pavell & Venci Venc, FYRE, Невена Цонева, Innerglow, Keranov, JAY, Донко Марков, Nikéca, Caliberty, Overground Brass Band, DJ Stevie G, DJ Stanchika, Irie Bear, Manata, RockStage, Аудиосфера. Две изключителни изпълнения – трибюти на световноизвестните Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams Linkin Park ще нажежат емоциите.

„Beerфестът“ се провежда от 2015 г. и постепенно се превърна във важна част от календара със събития на Стара Загора. Oрганизатори и тази година са Община Стара Загора, пивоварна „Загорка“, фирма „Аякс“, заедно с партньори и приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай