Фотоси на Стара Загора събра предизвикателството „Улови момента"

Над 20 участници се включиха в онлайн предизвикателството „Улови момента“

Фотоси на Стара Загора събра предизвикателството „Улови момента" | StandartNews.com

Над 20 участници се включиха в онлайн предизвикателството „Улови момента“, организирано от Туристически информационен център към Община Стара Загора в партньорство със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора.


„Получихме пъстра палитра от снимки, представящи красиви кътчета на града. Радваме се, че нашият конкурс накара много хора да се вгледат в красотата на заобикалящата ни природа. Имаме фотоси от парк „Митрополит Методий Кусев“, от парк „Артилерийски“, от езерото „Загорка“, както и от Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Прекрасни моменти на изгреви и залези са уловили част от нашите участници“, споделят организаторите.


Предложения за участие в конкурса, запечатали незабравими моменти от Града на липите, правите улици и поетите, могат да бъдат направени до 31 август. Снимките трябва да бъдат изпратени като лично съобщение на фейсбук страницата на Туристически информационен център - Стара Загора придружени с име на автора.


Участниците в кампанията могат да спечелят един от девет ваучера на стойност 30 лв. от ресторант и пицария „Царя 65“, ресторант „Чевермето“, Ресторант „Орфеида“ Парк – хотел Стара Загора, ресторант „Уникато“, ресторант „Заара“, ресторант „Зеленият хълм“, ресторант „The Fat Chef“, кафене „Hello caffe“ и клуб „Il Mondo“.

Тегленето на печелившите ще бъде на случаен лотариен принцип и ще се излъчва онлайн на 1 септември. Победителите ще получат наградите си на специален коктейл.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай