Сряда,

Фотоси на Стара Загора събра предизвикателството „Улови момента"

От: Стандарт -
Фотоси на Стара Загора събра предизвикателството „Улови момента"
A
A
A

Над 20 участници се включиха в онлайн предизвикателството „Улови момента“, организирано от Туристически информационен център към Община Стара Загора в партньорство със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора.


„Получихме пъстра палитра от снимки, представящи красиви кътчета на града. Радваме се, че нашият конкурс накара много хора да се вгледат в красотата на заобикалящата ни природа. Имаме фотоси от парк „Митрополит Методий Кусев“, от парк „Артилерийски“, от езерото „Загорка“, както и от Мемориален комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Прекрасни моменти на изгреви и залези са уловили част от нашите участници“, споделят организаторите.


Предложения за участие в конкурса, запечатали незабравими моменти от Града на липите, правите улици и поетите, могат да бъдат направени до 31 август. Снимките трябва да бъдат изпратени като лично съобщение на фейсбук страницата на Туристически информационен център - Стара Загора придружени с име на автора.


Участниците в кампанията могат да спечелят един от девет ваучера на стойност 30 лв. от ресторант и пицария „Царя 65“, ресторант „Чевермето“, Ресторант „Орфеида“ Парк – хотел Стара Загора, ресторант „Уникато“, ресторант „Заара“, ресторант „Зеленият хълм“, ресторант „The Fat Chef“, кафене „Hello caffe“ и клуб „Il Mondo“.

Тегленето на печелившите ще бъде на случаен лотариен принцип и ще се излъчва онлайн на 1 септември. Победителите ще получат наградите си на специален коктейл.

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички