Драма с барикадирал се и във Варна

Драма с барикадирал се и във Варна | StandartNews.com

Варна. Мъж се барикадира в мезонета си подобно на психично болния Петко Петков от Лясковец, който уби полицай. В момента полицията провежда спецакция в центъра на морската столица и се опитва да влезе в дома, който се намира на 3 и 4 етаж от кооперация на ул. "Цани Гинчев".

От снощи човекът, който е на видима възраст около 30 години, е тормозел семейство. Качил се е на климатика на апартамента в съседната кооперация и със щанга разбил прозореца на семейство Димитрови. Стъкла са паднали върху 8-годишното им дете. Хората се паникьосали и веднага звъннали на 112. От там ги посъветвали да се обадят във 2-ро РПУ.

Полицията, която пристигнала на място, не успяла да помогне на семейството. След като човекът не отворил вратата си, униформените си тръгнали. Посъветвали разтревожените хора да се изнесат при роднини, за да спят спокойно.

Тази сутрин човекът продължил да беснее и семейството не успяла да се прибере. Двама полицаи се опитват от покрива да влезнат в дома на човека. Криминален психолог прави опити да установи контакт отдолу с човека, който нарича Вальо. "Тук има убийци, не съм виновен", крещи човекът и отказва да слезе при полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай