Топлофикация Бургас е предприела мерки за безопасност

оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване безопасни условия за нашите абонати и служители сме предприели строги мерки

Топлофикация Бургас е предприела мерки за безопасност | StandartNews.com

Инж. Илиев, какви мерки сте предприели в Топлофикация Бургас в условията на извънредното положение заради COVID 19?

С оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване безопасни условия за нашите абонати и служители сме предприели строги мерки. На всички наши работещи в предприятието сме осигурили защитни маски, защитни ръкавици и дезинфектанти. Извършваме инструктажи за работа в условията на създалата се епидемиологична среда. Служителите ни са запознати с всички предпазни мерки и ги спазват стриктно и отговорно. Непрекъснато се извършва дезинфекция на помещенията.

Обръщаме се към всички граждани да подходят разумно и отговорно, за да можем да се справим в тази ситуация. Заради COVID 19 ще се промени животът на всеки един от нас, но вярвам, че след като мине и това изпитание, пред което сме поставени, ще излезем по-силни и сплотени като народ!

Работят ли клиентските Ви центрове?

Касите ни в к-с “Изгрев”, к-с “Славейков” и к-с “Лазур” няма да прекъсват своята работа. Ще обслужват потребителите с работно време от 10.00 часа до 18.00 часа, като ще се обслужват клиенти на каса, при въведен режим на единично пропускане в офиса и стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания.

Все пак в условията на извънредно положение апелираме клиентите ни да посещават районните технически бази само при необходимост. При въпроси относно индивидуални справки по партидите, абонатите ни могат да се обръщат към  отделите “Разпределение и продажба на топлинната енергия”, “Дялово разпределение” и  “Просрочени вземания” по телефон, както и на електронна поща: [email protected].

По време на извънредното положение сме преустановили единствено посещението на домовете във връзка с извършване на услуги по вътрешните инсталации

Абонатите Ви могат ли да плащат сметките си чрез безкасово плащане?

Да, нашите абонати могат да платят сметките си във всички офиси на "Easypay" и чрез системата с карта  "Transcard". Плащанията могат да се извършват и чрез уеб сайта на системата, от банкомат с дебитна карта  БОРИКА или MAESTRO BG и SMS, както и в уеб сайта на системата, чрез микросметка, от банкомат с дебитна карта с лого на БОРИКА, MasterCard или VISA.

Какво може да направи Ваш абонат, който не може да плати сметките си в срок?

Независимо от извънредното положение, призоваваме абонатите да плащат сметките си в обичайните срокове, за да се запази стабилността и сигурността на електро и топлоподаването до всички. При просрочване на задълженията и натрупване на повече от една фактура може да се създаде по-голямо неудобство за тях след това, защото ще се наложи да бъдат платени накуп.

Винаги при проблем потребителите ни могат да се свържат с нас чрез телефоните на топлофикацията или по имейл.

 

При евентуална авария имат ли готовност екипите Ви да реагират, за да бъде отстранена?

Дежурните ни екипи работят и по време на извънредното положение. В случай на авария те са в готовност да я отстранят незабавно, както до сега. Ние продължаваме да работим, но с необходимите въведени мерки с цел запазване здравето и животът както на абонатите ни, така и на клиентите ни. Отменили сме само посещенията в домовете на абонатите ни. Полагаме всички усилия, за да гарантираме осигуряването на топлоподаването.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай