„Blagoevgrad Blues&Jazz“ с нов сайт

Създаден е по повод петото издание на музикалния фестивал и вече е на разположение на почитателите на музиката

„Blagoevgrad Blues&Jazz“ с нов сайт | StandartNews.com

Нов сайт, представящ Международния фестивал “Blagoevgrad Blus&Jazz” от основаването му до днес, вече е на разположение на почитателите на музиката. Повод за създаването му е петото юбилейно издание на музикалното събитие, което предстои в края на  март. В сайта е поместена пълна информация за изпълнителите, гостували по време на изминалите издания, както и за тазгодишните участници. Почитателите ще открият още и снимки, запечатили моменти от концертите през изминалите четири години. Платформата съдържа още и карта на събитието за 2019 година, информация за билетите и картите, история на всички издания на “Blagoevgrad Blues&Jazz“, както и помощ за гостите на Благоевград, които искат да планират престоя си –  хотели, къщи за гости и заведения (кафенета, ресторанти, барове и дискотеки).
Повече информация може да намерите на https://www.blagoevgradbluesandjazz.com.

Тазгодишното издание на Международния фестивал „Blagoevgrad Blues&Jazz“ ще се проведе от 28 до 30 март, включително.

За първи път в историята на фестивала ще има класическа вечер. На 29 и 30 март меломаните ще слушат любимите си изпълнители в зала „Орфей“, парк „Македония“ и ще се наслаждават на блус и джаз музика. По време на V-тото издание на Международния фестивал на сцената ще излязат Камерна опера-Благоевград с гост-солистът Деян Гаврич и композиторката Драгана Йованович. Ще чуем маестро Алекс Зографов, а с него на сцената ще се качат тенорът Бойко Цветанов и Стоян Бончев. Специална е и блус вечерта. Тя  ще ни срещне с Васко Кръпката и „Подуене Блус бенд“ , които ще отбележат 30-годишен юбилей. Турнето им започва от нашата сцена, а гост е блусменът на Америка Guy Davis.
V-тото юбилейно издание на Международния фестивал “Blagoevgrad Blues&Jazz” ще  закрият Теодосий Спасов и Влатко Стефановски, триото на Живко Петров, великолепната Хилда Казасян, в дует с Христо Йоцов и Биг Бенд-Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай