Адреналин в Русе. Боеве в клетка

хиляди на традиционния мото фест в дунавския град

Адреналин в Русе. Боеве в клетка | StandartNews.com

Адреналинът в Русе скочи до небесата. Яки бъде излязоха един срещу друг в свободни боеве в клетка. Шоуто на открито под мотото „Вълча Ярост“ събра участници от различни градове, дошли да премерят майсторството си в битката, предава Русе Медиа.

Първи излязоха състезателите по джу-джицу от Русе Димитър Димитров и Ивелин Стоянов в кат. 80 кг, които направиха хубав мач. След тях в клетката се качиха Димитър Барзарски (Благоевград) и Денис Дуев (Велинград) в кат. 75 кг. Тъй като срещата бе изключително равностойна, съдията вдигна ръцете и на двамата като победители.

В кат.74 кг се наложи да се пусне допълнителен четвърти рунд, който да определи по-добрия между Деян Димитров (Търговище) и Йоан Тачкин (София). Това се оказа столичният състезател Йоан Тачкин. В срещата между Николай Димитров (София) и Кирил Лукаров (Благоевград) в кат. 84 кг победата бе за Николай Димитров. Мачът в кат.86 кг. между Красимир Толупов (Велинград) и Николай Иванов (Пловдив) бе прекратен и победител стана Красимир Толупов.

Най-очакваният двубой бе между състезателя на Ruse Fight Club Георги Петров и Петъо Петков (София) в кат. 70 кг. Русенецът триумфира с победата с гилотина, за радост на многобройната публика.

Мото фестивалът продължава с почетна обиколка на Русе. Тази година освен традиционните мото класове има записани участници с автомобили, които ще премерят сили срещу победителите в мото класовете. По време на феста има и благотворително събитие за деца с увреждания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай