АБВ издига учен за кмет на Стара Загора

Доц. Камелия Стаматова, главен асистент в Тракийския университет, е кандидатът за кмет на Стара Загора на Полиитическа партия АБВ."

АБВ издига учен за кмет на Стара Загора | StandartNews.com

Доц. Камелия Стаматова, главен асистент в Тракийския университет, е кандидатът за кмет на Стара Загора на Полиитическа партия АБВ." Тя е млад човек, но е д-р на ветеринарно-медицинските науки, бе кандидат за евродепутат в последните евроизбори, “ представи я проф. Михни Люцканов, председател на областния съвет на АБВ.

За местните избори в Стара Загора партията щяла да има и пълна листа за общински съветници. Номинирани били хора с различни специалности, млади, както и с повече опит, от средното поколение, и достатъчно жени.

Официално кандидатът за кмет на АБВ в Стара Загора и кандидатите за общински съветници щели да бъдат представени на 6 август.

Засега единствено ГЕРБ обяви кандидата си за кмет на Стара Загора - това е досегашният градоначалник Живко Тодоров, който ще поиска доверието на старозагроци за трети пореден мандат.

Говори се, че след кандидатите ще има поне още една дама - това е областтният управител на Стара Загора Гергана Микова, която вероятно ще бъде общата кандидатура на НФСБ и ВМРО.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай