Бум на самоубийствата

Жена оставя три невръстни деца, мотивите се изясняват

Бум на самоубийствата | StandartNews.com

Майка на 3 деца се хвърли от покрива на 7-етажния блок 193 в бургаския к-с "Славейков" и загина на място, съобщава „24 часа“. Трагедията се разиграла ОКОЛО 16 ч. днес. Предполага се, че става въпрос за самоубийство, но засега не е ясно какви са причините жената да посегне на живота си. Децата й са на 3, 6 и 8 г. Жената е на 41 г., от ЮАР, женена за българин.

Известна бургаска музикантка, направила кариера в Германия, се самоуби, съобщи "Флагман". 57-годишната Яна Цонева е скочила от 4-ия етаж на блока си на ул. „Странджа” 15, в центъра на града. Тя е издъхнала 10 минути по-късно, веднага след като на място са дошли парамедиците. Съседи, живеещи в блока на ул. „Странджа” разказали, че четири часа преди самоубийството на г-жа Цонева те са сигнализирали на тел. 112. Предупредили са, че тази жена е нестабилна и може да посегне на живота си.

„Тя крещеше, блъскаше по стените и повтаряше, че ще се нагълта с хапчета и ще се самоубие. Притесних се много. И друг път е имала изблици, но те не бяха чак толкова сериозни. Снощи се усещаше, че тя е извън кожата си. Позволих си да се обадя на 112, защото се притесних, че може да стане нещо фатално", споделя живеещ в санирания блок на ул. „Странджа”. "Приеха обаждането ми, но за съжаление никой не реагира и няколко часа по-късно жената изпълни заканата си и скочи от терасата си”, добавя той.

Яна Цонева е паднала върху капака на лек автомобил "Тойота", след което се е приплъзнала на асфалта и е ударила главата си смъртоносно. Издъхнала е от черепно-мозъчна травма.

Тя е дъщеря на легендарния бургаски адвокат Цонев, който бе знаково име в юридическите среди на Бургаска област преди 30-ина години. Г-жа Цонева е живяла дълго време в Германия, където е успяла да направи много добра кариера. Тя е популярна и сред бургаската общност на артистите. Прибрала се в България преди 2-3 години, разказват съседи, но още в началото имала нервни изблици и си личало, че не е много стабилна. Според очевидци често злоупотребявала и с алкохола.

Внезапна смърт почерни и врачанското село Чирен, научи ексклузивно агенция BulNews. Вчера се е самоубил Иван Тодоров, популярен сред приятелите си като Иван Пудриенски. Около 15 ч. в събота един от синовете му пристигнал в селото, за да види баща си, и го открил мъртъв на двора. До него се въргаляла пушката, с която се гръмнал в главата. Момчето незабавно подало сигнал на тел. 112 и пред къщата почерняло от полиция. Пристигнала и линейка, но спешните медици само констатирали смъртта на човека.

61-годишният Иван Пудриенски живеел сам. От два различни брака има дъщеря и двама синове. До обявяването на извънредното положение работел в асфалтовата база край селото, но след това останал без работа. Никой не знае защо е посегнал на живота си в навечерието на Великден. По случая има образувано досъдебно производство. Тялото е транспортирано за аутопсия във врачанската болница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай