ВОЛЯ: Ще сритаме старите партии със "Златната обувка"

Кръстина Таскова представи в Стара Загора листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ

ВОЛЯ: Ще сритаме старите партии със "Златната обувка" | StandartNews.com

Кръстина Таскова представи в Стара Загора листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ. Документите бяха приети в РИК без забележки.

Тя определи листата като сериозен, професионален и сплотен екип с високи цели.

„Имам честта, след свършеното от мен в 44 –то Народно събрание, да изляза с достойнство пред старозагорци и да поискам отново тяхното доверие“, заяви Таскова.

Знакова фигура в листата е спортист номер едно на 20 век  за Стара Загора-легендарната „Златна обувка“ на България Петър Жеков. „Ще спечелим много повече гласове този път. Веселин Марешки е народен човек, направи бизнес на народни цени, цяла България го отчита.  Този човек дава всичко за народа. Затова го подкрепям и съм за него“, заяви Петър Жеков.

Листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ  която отразява основните проблеми в момента в страната. „Имаме десет икономисти. Според нас, мястото на икономистите в следващия парламент ще е особено важно, защото с нашите знания и умения ще трябва да предложим ефективни мерки, за да изведем с минимални щети страната от тази икономическа криза“, поясни Кръстина Таскова. Тя подчерта и втория приоритет на коалицията- здравеопазването. В листата има двама доказани лекари, трима фармацевти и две медицински сестри. Останалите кандидати са в сферата на културата, енергетиката, правото. Таскова отново припомни първите две точки от програмата на коалицията- безплатни лекарства за ученици до 18г. и пенсионери над 65г., както и държавна верига бензиностанции. „За нас политиката не е шоу, както някои я разбират, а сериозна работа за хората“, изтъкна Таскова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай