Неделя,

ВОЛЯ и НФСБ с много силен водач в Кърджали

От: СТАНДАРТ -
8298
ВОЛЯ и НФСБ с много силен водач в Кърджали
A
A
A
  • Внучката на легендарния кмет Петко Калчев мобилизира патриотичния вот в района

Ирина Репуц – председател ХДПБ (Християндемократическата партия в България), е водач на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Кърджали. Днес тя беше представена от Кръстина Таскова- народен представител в 44-то Народно събрание от ПП ВОЛЯ.

Ирина Репуц е уважаван юрист с дългогодишен опит. Тя е внучка на Петко Калчев- легендарно име за общината. Той е бил кмет в продължение на 17 години. По негово време се изгражда градският парк, театърът, прави се канализация. През 1969г. той инициира проектите за т-нар. Водно огледало и околовръстния път, които и до днес още се строят. Името на Петко Калчев носи братовчед на Ирина Репуц, който е уважаван хирург в Кърджали.

 „ Оглавих тази листа в памет на моя дядо, който е направил толкова много за града. Хората тук помнят и знаят. Неслучайно кръстиха улица на негово име. Искам да продължа делото му. Жителите на Кърджали отдавна са се наслушали на какви ли не празни обещания от партиите на статуквото, оставали са излъгани и забравени. Време е да дадат доверието си на почтени професионалисти, които държат на думата си“, заяви Ирина Репуц.

„ Кърджалийци ни възложиха важна задача – искат бензиностанция със справедливи цени. Същото желание имат хибяди българи, до които „Ефектът Марешки“ не е достигнал и продължават да зареждат на високи цени. Справедливостта е базов приоритет за нас. Във всички сфери. Затова предлагаме на кърджалийци да ни подкрепят и за другата ни мярка- безплатни лекарства за ученции до 18г. и пенсионери над 65г.“, заяви Кръстина Таскова.

От два дни и в Кърджали при огромен интерес върви подписването на Договора с Марешки. Към момента над 500 души вече са положили подписа си в документа.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com