Вигенин: Раздори няма, не ни е страх от никого

Четири е числото на стабилността.

Вигенин: Раздори няма, не ни е страх от никого | StandartNews.com

"Ние в БСП не сме нумеролози. Четири е числото на стабилността. Това е знак, че нашите послания за промяна, но съчетана със сигурност и стабилност за хората, грижа за всеки един от тях, се подкрепят и от числото, което получихме днес, каза председателят на предизборния щаб на БСП Кристиян Вигенин след тегленето на жребия за номерата в партиите и коалициите в бюлетината за парламентарните избори на 11 юли.

За нас нас не са важни толкова номерата в бюлетините, важното е нашите послания да стигнат до хората и те да ни подкрепят в това, което имаме намерение да направим. Вярвам, че ще постигнем много по-добър резултат – имаме всички шансове той да е първи на тези избори, заяви Вигенин.

Убеден съм, че както и да се развие процесът, машинно гласуване ще има и с повече дисциплина от страна и на избирателите, и на секционните комисии, ще имаме честни и демократични избори. Това е нашето желание и мисля, че то е изпълнимо, посочи той.

В отговор на въпрос страхуват ли се в БСП, че политическата сила, в която участва Жан Виденов, може да отнеме гласове от "червените", Кристиан Вигенин заяви: "Не се страхуваме от никого".

В БСП вече няма раздори, всички работят активно, ефективно. Работим заедно, координирано, с настроение. Ще видите това в следващите дни в кампанията ни, каза още социалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай