Тошко Йорданов: Да си подредим държавата

ИТН откри кампанията си в Пловдив и областта в Бачковския манастир

Тошко Йорданов: Да си подредим държавата | StandartNews.com

"Има такъв народ“ откри кампанията си за парламентарния вот на 11 юли за Пловдив и областта в Бачковския манастир. Това стана с тържествен водосвет за успех в предстоящите избори. В него са убедени кандидатите за депутати от листите на "Има такъв народ“ за 16-ти и 17-ти МИР начело с водача си заместник-председателя на партията Тошко Йорданов.

"Почнахме да събаряме това корумпирано управление, което се беше сраснало с всички сектори на обществения живот“-  подчерта Йорданов.

Той каза още: "Това започна с изминалите избори, с тези трябва да бъде довършено. Трябва да се представим добре на изборите и след това да си подредим държавата. Трябва да направим всичко възможно това статукво, което усещаме всеки ден във всяка обществена дейност, да се промени. Необходими са морал, кураж и самочувствие, за да върнем държавата на хората.“

"Време е за друго - отговорно развитие на България“- каза областният координатор Лъчезар Бакърджиев, който е отново трети в листата за Пловдивска област.

Решаващият глас за убедителната промяна имат избирателите. Нека ни подкрепят, като гласуват с номер 22, за да докажем, че наистина сме отговорни към съдбата си- нашата собствена, на близките ни и на цялото ни общество, каза още Бакърджиев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай