Социалисти пак искат Лечева за водач в Търново

Пишат писмо на Корнелия Нинова

Социалисти пак искат Лечева за водач в Търново | StandartNews.com

Социалисти, членове на Областния съвет на БСП във Велико Търново, призоваха ръководството отново да избере Весела Лечева за водач на кандидат-депутатската листа на червените в областта. Сред подписалите писмото са кметовете на левицата - Георги Чакъров на Полски Тръмбеш; Емануил Манолов на Павликени; Плмен Чернев на Сихиндол; Михаил Ганев на Златарица.

Зад призива застават и партийни ръководители, зам.-кметове, общинари, общински съветници и др.

“През 2017 г. изборите бяха изключително успешни за социалистите от област Велико Търново. Правилното решение на председателя Корнелия Нинова и Националния съвет тогава да определят световния шампион и почетен гражданин на старата столица Весела Лечева за водач даде впечатляващ резултат. Листата ни изпревари тази на ПП ГЕРБ с внушителните над 4000 гласа”, пишат социалистите от областта. По думите им Лечева е доказала, че работи активно за разрешаване на проблемите на гражданите от всички общини.

“Вярваме, че Весела Лечева отново трябва да поведе листата в района, като нашето желание е по този начин да повторим убедителната победа от 2017 г.”, заявяват членовете на Областния съвет във Велико Търново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай