Росен Желязков:Кампанията на ГЕРБ бе близо до хората

Кампания на ГЕРБ не беше агитационна, не беше кампания на фалшиви новини, каза кандидатът на ГЕРБ

Росен Желязков:Кампанията на ГЕРБ бе близо до хората | StandartNews.com

Кампания на ГЕРБ не беше агитационна, не беше кампания на фалшиви новини и внушения, които целят да разклатят и без това крехкото обществено доверие. За нас е важно да бъдем близо до хората, да попитаме как виждат свършеното, какво искат или не искат да се промени. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков на среща с избиратели в Гоце Делчев, където бе заедно с областния координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областния секретар на партията Даниела Савеклиева, евродепутата Асим Адемов и кандидатите за народни представители Никола Джингаров, д-р Емил Тончев, Александър Мацурев, Ваня Кехайова, Денис Шенгов и Александър Петков.

„Листата от Пиринския край на ГЕРБ дава гаранция за стабилност. Искаме отново вашата подкрепа  заради всичко, което правим  през последните 12 години с едно прекъсване през 2013, което ни върна много назад”, коментира Желязков.

По думите му опоненти на ГЕРБ, които имат един общ, основен инспиратор в лицето на държавния глава, искат служебен кабинет, за да направят безполезна изборна поредица и така да разклатят доверието и да счупят държавата.

„Противопоставяме се срещу тях с един пълен и успешен мандат, с изпълнени и дори надминати ангажименти. Иновации, висока производителност, по-високи доходи - това предлагаме ние в отговор на компроматите”, заяви водачът на листата на ГЕРБ за 1-ви МИР.

Той подчерта, че България е на второ място след Естония по най-нисък външен дълг, а последните 12 години имаме ръст на годишна база между 3,5-4%, с който сме в челните позиции сред европейските държави.

„Чухте ли от опонентите ни алтернарива за икономическо развитие? Чуваме само опорни точки, споделяни по един и същи начин, което ни напомня за негласната коалиция през 2013. Като отговор на нашата успешна борба срещу корупцията, цели олигархични кръгове хвърлиха огромни ресурси, за да замъглят картината с компромати”, каза още Росен Желязков и подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която има ясни политики с ясен план.

„Ние сме най-добрия отбор, а работата, която свършихме ни дава увереност, че ще спечелим. По време на срещите си с хората, съумяхме да чуем техния глас. Нашата сила е в това, че не подвеждаме никого, затова искаме вашето доверие. Подкрепете ни с №28 в бюлетината”, призова областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай