Има ли заразени в партията на Хр. Иванов?

Водачът на листата в Стара Загора се изолирал, други били в болница

Има ли заразени в партията на Хр. Иванов? | StandartNews.com

 

В коалицията "Демокатична България" има бум на заразени, твърди ПИК като се позовава на свои източници. Те твърдят, че поне трима от тях са били в пряк контакт с лидера на партията Христо Иванов и евродепутата Радан Кънев преди дни.

"На 18 март Христо Иванов е на партийна сбирка с участието на поне дузина членове на партията в Стара Загора. Там е и водачът на листата за града Атанас Славов. На следващия ден същата компания посреща и евродепутата Радан Кънев. Дни след това те продължават кампанията и срещите, въпреки че още през уикенда става ясно, че има заразени с коронавирус", твърди агенцията.

В болница с двустранна бронхопневмония била приета местната пиарка на партията Искра, както и един от кандидат-депутатите им в листата за Стара Загора. Пред ПИК неофициално местни заявили, че са на лечение в болница "Тракия". Това било и причината Атанас Славов да бъде изолиран и да е под карантина. Медията твърди, че той е прекратил от три дни срещите си и медийните изяви, именно с мотива - че е бил пряко контактен.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай