ГЕРБ проветрява листите. Намига на Хр. Иванов

Бойко Борисов е кандидатът за премиер на ГЕРБ към настоящия момент и не седи въпроса за друг, каза депутатът

ГЕРБ проветрява листите. Намига на Хр. Иванов | StandartNews.com

ГЕРБ проветрява листите. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS.

"Ще има процес на проветряване на листите, ще има нови лица. Това, че се явяваме в коалиция със СДС също ще доведе до промени, те ще имат водачи на листи. Възможно е един от столичните райони да бъде воден от СДС", каза Ципов. Както „Стандарт” вече съобщи двете партии обмислят лидерът на СДС Румен Христов да е № 1 в 23-и МИР в София, а традиционният водач на ГЕРБ в този район – Томислав Дончев, да поеме 24-и МИР и Габрово. 25-и МИР по традиция е запазен на лидера Бойко Борисов. Там той ще се срещне с Корнелия Нинова и Христо Иванов.

По думите на Ципов Бойко Борисов е кандидатът за премиер на ГЕРБ към настоящия момент и не седи въпросът за друг.

"Г-н Цветанов не съм видял да приближава 4 % бариера според проучванията. Досегашните ни партньори биха били естествен коалиционен партньор", обясни Ципов, визирайки ВМРО и НФСБ, като и СДС.

Чрез Ципов обаче ГЕРБ намигна на Хр. Иванов и Градската десница. "Демократична България по логиката на това, че са част от европейското ни семейство, също не биха били изключвани от разговори”, каза Цепов. Но бе категоричен: „Не обсъждаме подкрепа към управленски проект на друга партия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай