ДПС: Свобода за бизнеса, работа за хората

Нямаме достатъчно инвестиции, каза Петър Чобанов

ДПС: Свобода за бизнеса, работа за хората | StandartNews.com

Нямаме достатъчно инвестиции, по инвестиции сме на нива от 2006 г. Това каза в интервю за бТВ бившият финансов министър Петър Чобанов. Той участва в предаването „120 минути” заедно с водача на ямболската листа на ДПС Янко Янков. Чобанов е част от гражданската квота на Движението.

Рестартът на държавността е пряко свързан с възстановяването на заетостта, категоричен бе Чобанов. Той съобщи, че 360 000 са напуснали България до края на 2020 г. Трябва да осигурим заетост, на бизнесът пък трябва да му се позволи да диша, както бе през 2013 г., каза финансовият експерт на ДПС.

С кого да си партнират партиите след изборите решава българският народ, каза Янко Янков. Той подчерта, че ДПС ще отстоява спешните приоритети за България.

Успехът на ДПС се дължи на доброто съчетание на партийния опит, умения, качества и експертиза с гражданските такива, обясни Чобанов участието си в изборите в една листа заедно с Янко Янков. Бъдещето на политиката е на доброто съчение на политическата дейност с експертизата. Петър Чобанов е доказан екстерт. За мен е чест, че заедно водим листата в Ямбол, каза и Янков. От д-р Ахмед Доган знам, че изборите се печелят, когато се започне работа от предходните избори, каза още Янков.

Ние сме отбор, за нас е важен отборният успех, каза Чобанов, попитан дали ще се възползва от възможността за преференциален вот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай