ДПС-Момчилград номинира Пеевски

Единодушно активистите приеха предложението водач на кандидатската листа на ДПС в 9-те МИР да бъде Мустафа Карадайъ

ДПС-Момчилград номинира Пеевски | StandartNews.com
  • Единодушно членовете на Движението издигнаха Мустафа Карадайъ за водач на листата в 9-те МИР

ДПС в Момчилград издигна Делян Пеевски за депутат от 9-ти Кърджалийски многомандатен район. На миналите парламентарни избори с най-много номинации в цялата страна бяха почетният председател д-р Ахмен Доган и народният представител Делян Пеевски.

ВИЖ ОЩЕ: Структурите на ДПС номинират Доган

17 души бяха номинирани по време на разширеното заседание на Общинския съвет на партията. Единодушно активистите приеха предложението водач на кандидатската листа на ДПС в 9-те МИР да бъде Мустафа Карадайъ. Поради противоепидемичната обстановка на страната, заседанието се проведе онлайн от 6 точки.

В заседанието участваха областният лидер на ДПС Ресми Мурад, народният представител Ерол Мехмер, общинският председател на ДПС-Момчилград Айхан Осман, кметът на Община Момчилград Илкнур Кязъм, също така и ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС.

Илкнур Кязим си направи отвод от номинацията. Тя се мотивира, че като кмет изпълнява поетите ангажименти пред избирателите и, че има много цели, които трябва да бъдат постигнати за развитието на общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай