Делян Добрев в болница, внесоха листата без него

Депутатът се е заразил с ковид-19

Делян Добрев в болница, внесоха листата без него | StandartNews.com

Листата на коалиция ГЕРБ-СДС за участие в Парламентарните избори на 4 април 2021 година за 29 Многомандатен избирателен район Хасково беше внесена за регистрация днес в РИК-Хасково. Това стана без участието на Делян Добрев, който е настанен в болница с COVID, съобщи "Haskovo live". 

"За да няма спекулации, искам да съобщя, че водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ Хасково Делян Добрев е засегнат от коварната зараза COVID-19, така както и милиони хора по целия свят. В момента е настанен в Хасковската болница и се лекува там.

Надявам се, че скоро ще оздравее и ще поведе отбора на ГЕРБ-СДС към победата", каза пред журналисти Станислав Дечев и представи листата за Хасковски регион.

"Това е единствената листа в Хасковска област, която е изцяло от местни кандидати, авторитети- всеки в своята област, доказани професионалисти от различни населени места в региона. Това е листата, която ще получи най-широка подкрепа на Парламентарните избори и ще спечели поредната победа за ГЕРБ-СДС", каза Станислав Дечев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай