БСП обидена на Слави: Корнелия е някаква, не никаква

Атанас Зафиров брани шефката си

БСП обидена на Слави: Корнелия е някаква, не никаква | StandartNews.com

БСП се натъжи и обиди на Слави Трифонов, защото лидерът на „Има такъв народ” каза по повод срещата на Корнелия Нинова със Зоран Заев, че соцлидерката е „никаква”. Първо като ужилена подскочи самата Нинова, излизайки с позиция към Трифонов, за да обяснява, че била някаква, а не никаква. Днес от името на цялата партия срещу Трифонов глас надигна и Атанас Зафиров.

ВИЖ ОЩЕ: Нинова: Слави, не съм никаква!

"Политикът Трифонов в контролирана среда и непровокиран от нищо си позволи квалификации по адрес на председателя на БСП Корнелия Нинова, а и към членовете на партията, наричайки ни “никакви”. Аз, за разлика от г-жа Нинова, не съм завършил Класическата гимназия (по това си приличаме с Трифонов) и затова ще си позволя като член на БСП и един от 80 000 пряко засегнати, да му отговоря с една мъдрост от бургаския строителен техникум : “Човек, удряйки се по пръстите с чук, винаги проговаря на майчин език”., написа във Фейсбук заместник-председателят на БСП и водач на листата на "БСП за България" в Сливен Атанас Зафиров.

 "Трифонов днес сам се удари с чука и много скоро ще разбере каква е разликата между една 130-годишна партия с истинска, неподправена обич на обикновените хора към водача, от една страна, и нетрайната, измамна любов на телевизионните фенове, готови да пристанат на всеки нов устат екранен месия, от друга", добави Зафиров. И продължи: „Да бъдеш народен водач, да бъдеш ”някакъв”, не предполага криене в джипове, тежки охрани и назидания в социалните мрежи. Това е до време - после спираш да бъдеш интересен и влизаш в графата “други”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай