Петък,

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ с автошествие срещу удара с цените

От: СТАНДАРТ -
349
БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ с автошествие срещу удара с цените
A
A
A

Каним всички българи на автошествие срещу високите цени на тока, парното, храните и горивата, обявиха БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ.

В София протестът ще тръгне от пл. „Батенберг“, паркинга до БНБ, в 11.00ч. на 3 юли (събота)и ще премине през ключови кръстовища.

Подобни походи ще се проведат и в други градове на страната, като основната цел е да покажем  категоричната позиция на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ срещу енергийния произвол и монополите, които системно мачкат българския народ, допълниха от коалицията.

ЕТО ЦЯЛАТА ПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ:

Както е известно на всички, вчера КЕВР, под ръководството на Иван Иванов, представител на ДБ, вдигна ударно цените на тока, парното и природния газ. Това ще доведе до нов скок в цените на всички стоки услуги и ще свие още повече бюджета на българските домакинства, който и без това е подложен на безпрецедентен натиск от вече драстично увеличилите се цени в страната.

А причината за скока последните 3 месеца е безотговорното поведение на партиите в 45-то Народно събрание, които отказаха да направят редовно правителство и да предотвратят тази икономическа и социална криза, в която сме в момента, с цената на това да вземат на предстоящите избори още по 1-2 депутатски места.

За огромно съжаление и служебният кабинет не проявява по – малка безотговорност, тъй като единствените действия, които виждаме да предприема от началото на мандата си са свързани с „изчегъртване“ и подмятане на компромати. Дори и основната задача – провеждането на честни избори, се оказа непосилна за кабинета на Радев.

За нас, като български патриоти подобни постъпки на хора, заявили се като „промяната“ за България, по – скоро говорят за липсата на държавническо мислене, отколкото за реална заявка за работа в името на хората.

Ето защо ние БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, продължаваме своята линия на мирни протести срещу произвола на монополите и неудържимото покачване на цените на ток, парно, горива, храни и услуги. Каним всеки българин, който се чувства ограбен, да се присъедини към нашите автошествия в цялата страна, за да защитим заедно бъдещето на децата ни, достойните старини на родителите ни и нормален живот за самите нас.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички