БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ с автошествие срещу удара с цените

В София протестът ще тръгне от пл. „Батенберг“, паркинга до БНБ, в 11.00ч. на 3 юли (събота)и ще премине през ключови кръстовища

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ с автошествие срещу удара с цените | StandartNews.com

Каним всички българи на автошествие срещу високите цени на тока, парното, храните и горивата, обявиха БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ.

В София протестът ще тръгне от пл. „Батенберг“, паркинга до БНБ, в 11.00ч. на 3 юли (събота)и ще премине през ключови кръстовища.

Подобни походи ще се проведат и в други градове на страната, като основната цел е да покажем  категоричната позиция на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ срещу енергийния произвол и монополите, които системно мачкат българския народ, допълниха от коалицията.

ЕТО ЦЯЛАТА ПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ:

Както е известно на всички, вчера КЕВР, под ръководството на Иван Иванов, представител на ДБ, вдигна ударно цените на тока, парното и природния газ. Това ще доведе до нов скок в цените на всички стоки услуги и ще свие още повече бюджета на българските домакинства, който и без това е подложен на безпрецедентен натиск от вече драстично увеличилите се цени в страната.

А причината за скока последните 3 месеца е безотговорното поведение на партиите в 45-то Народно събрание, които отказаха да направят редовно правителство и да предотвратят тази икономическа и социална криза, в която сме в момента, с цената на това да вземат на предстоящите избори още по 1-2 депутатски места.

За огромно съжаление и служебният кабинет не проявява по – малка безотговорност, тъй като единствените действия, които виждаме да предприема от началото на мандата си са свързани с „изчегъртване“ и подмятане на компромати. Дори и основната задача – провеждането на честни избори, се оказа непосилна за кабинета на Радев.

За нас, като български патриоти подобни постъпки на хора, заявили се като „промяната“ за България, по – скоро говорят за липсата на държавническо мислене, отколкото за реална заявка за работа в името на хората.

Ето защо ние БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, продължаваме своята линия на мирни протести срещу произвола на монополите и неудържимото покачване на цените на ток, парно, горива, храни и услуги. Каним всеки българин, който се чувства ограбен, да се присъедини към нашите автошествия в цялата страна, за да защитим заедно бъдещето на децата ни, достойните старини на родителите ни и нормален живот за самите нас.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай