"Живот за Варна" се регистрира в ОИК

"Живот за Варна" се регистрира в ОИК | StandartNews.com

Днес Коалиция „Живот за Варна" подаде заявление за регистрация в Общинската избирателна комисия. Документите внесоха представителите на Гражданската инициатива „Живот за Варна" Милен Ралчев, Тодор Йотов, Божидар Чапаров и Драгомир Дончев. Преди два месеца инициативата издигна кандидатурата на Данаил Папазов за кмет на Варна.

Гражданите бяха подкрепени от Единна народна партия, от Българска нова демокрация, от „Нова алтернатива" и от Българска социалдемократическа партия. Четирите партии подкрепят кандидатурата на Данаил Папазов за кмет на Варна и предложенията му за развитие на общината, както и програмата на Гражданската инициатива „Живот за Варна".

„Намерихме капитан за кораб Варна. Сега ще го предложим и на варненци", заяви Тодор Йотов от гражданската инициатива за издигане на кандидатурата на Данаил Папазов за кмет, след като заявлението за регистрация на „Живот за Варна" бе подадено. В гражданската инициатива влизат още десетки варненци с доказан личен и професионален авторитет в сферата на науката, образованието и културата, икономиката, здравеопазването, изявени спортни деятели и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай