Затвор за работник, прецакал фирмен купон

Затвор за работник, прецакал фирмен купон | StandartNews.com

Бивш служител на фирмата за чистота в Козлодуй ще лежи в затвора заради това, че провалил частното парти на дружеството. Решението постановиха магистратите от Окръжния съд във Враца. Случката се разиграла навръх 8 март през 2014 г. в един от ресторантите в крайдунавския град.

Ръководството на БКС организирало купон за служителите си, за който резервирали всички маси в заведението. Подсъдимият, който бил от работниците, имал рожден ден на същата дата. Без да се съобразява с нареждането, че партито е затворено за външни лица, мъжът поканил свои авери, за да разпиват заедно. Още при влизането им от персонала обяснили, че няма как да ги допуснат, тъй като са външни лица.

Рожденикът се ядосал и вдигнал лют скандал на една от сервитьорките. Започнал да буйства и да тропа с бутилки по масата. От стъкларията по пода заведението заприличало по-скоро на таверна. На помощ се притекъл и барманът, който пък отнесъл шише с бира в главата. Ядосаният рожденик замахнал да удари и втори път по него, но нацелил едно от стъклата в заведението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай