Задигнаха кола за незаконно рали

Задигнаха кола за незаконно рали | StandartNews.com

Неизвестен крадец е отмъкнал кола, с която най-вероятно е участвал в незаконно рали. Автомобил „Опел Астра" е откраднат във вторник през нощта. Собственикът подал сигнал рано сутринта в полицията, че возилото е задигнато пред дома му в село Мусомища. След проведени незабавни издирвателни мероприятия полицейски служители на РУП - Гоце Делчев са открили колата с повредена предна броня в района на местността Летището край селището. Не е установена липса на части и вещи от лекия автомобил. По случая е образувано досъдебно производство. Често в този район си правят незаконни гонки, сигурно е катастрофирал и е изоставил колата, коментират жители на Мусомища.

Пишман шофьор катастрофира и рани момиче

Неправоспособен водач предизвика катастрофа във вторник привечер. Пътният инцидент е станал към 18:35 часа. Лек автомобил „Сеат Ибиза", управляван от 21-г. А.К. от гърменското село Огняново, се движел по улица "Драмски път" в Гоце Делчев. При завой за навлизане в местността Летището не пропуснал изпреварващия го лек автомобил „Фолксваген Поло", шофиран от 34-годишна жена от хаджидимовското село Копривлен, и двете коли се ударили. Вследствие на инцидента, без опасност за живота, е пострадало 18-годишно момиче от Гоце Делчев, което пътувало в сеата. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите на автомобилите са отрицателни. Оказало се, че младият шофьор е неправоспособен.

Хванаха пиян столичанин зад волана в Сандански

Полицейски служители на РУП – Сандански задържаха много пиян столичанин зад волана. Униформените спрели във вторник около 21:50 часа на улица "Стефан Стамболов" в курортния град лек автомобил „БМВ". Колата шофирал 31-годишният К.П. от София. В хода на проверката, с техническо средство е установено, че водачът кара колата с наличие на 2,25 промила алкохол в издишания въздух. Срещу него е образувано бързо полицейско производство. Задържан е в ареста до 24 часа.

Две беемвета горяха в Сандански

Полицията разследва палеж на автомобили в Сандански. Това е поредният огнен инцидент с коли в курортния град. Сигнал за него е подаден към 03:45 часа в сряда през нощта в РУП – Сандански. Двата леки автомобила, марка „БМВ", били паркирани на улица "Ст. Карчев" в града. Вследствие на инцидента единият от автомобилите е с опушено предно панорамно стъкло, а другият е с обгорял преден капак, предни калници и разтопена кора под десния праг. Екип огнеборци са успели да потушат пламъците и да спасят от огъня другите паркирани наблизо МПС-та. По случая е образувано досъдебно производство. Най-вероятно е хвърлен коктейл „Молотов" върху едното беемве, а после огънят е обхванал и съседното возило. Работата по случая продължава. В сряда сутринта е направен втори оглед на местопроизшествието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай