Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата

Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата.

На 26 юни 2014 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Димитър Гущанов", кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Мара Бунева", ул. 254-та, ул. „Димитър Гущанов", ул. „Иван Попов"
ул. „Димитър Гущанов" от ул. „Царево" до ул. 254-та
ул. „Железопътна", от ул. „Русалка" до ул. „Димитър Гущанов"
района между ул. „Димитър Гущанов", ул. „Железопътна", ул. 252-та, ул. 228-ма.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов", ъгъла с ул. „Железопътна"; ул. „Димитър Гущанов" и ул. 254-та; ул. „Димитър Гущанов" и ул. „Староселска"
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 26 юни 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бл. 477, жк Младост 4, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бл. 477 и бл. 477А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 477.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 26 юни 2014 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Маргарита", кв. „Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Светлина", ул. „Дъбиците", ул. „Леярска", ул. „Стадион"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър", ъгъла с ул. „Две могили".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 26 юни 2014 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 8-ми март, жк „Надежда" 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Дравски бой", ул. „Добри Чинтулов", ул. 8-ми март, ул. „Митрополит Академик Велешки"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дравски бой", ъгъла с ул. „Добри Чинтулов".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай