Враца остава без тролеи

Враца остава без тролеи | StandartNews.com

Центъра на града се превърна в строителна площадка

Едно от най-натоварените кръстовища в центъра на Враца ще бъде затворено заради работа по проекта за водния цикъл на града. Дейностите в района на пл. „Св. Софроний Врачански" ще започнат в края на месеца и ще продължат до април. За 17 дни движението в района ще бъде спряно изцяло. Това ще наложи и тролейбусният транспорт в града да преустанови дейността си за този период.

„Със заместника ми Мария Попова и представители на фирмите-изпълнители на водния цикъл работим по оптимизиране на градската мрежа и транспортната схема. За да е минимално неудобството на гражданите, те ще бъдат превозвани с 6 автобуса по обиколни линии. Ние от своя страна ще осъществяваме ежедневен контрол върху изпълнението на дейностите по пл. „Св. Софроний Врачански", така че те да приключат максимално бързо", каза кметът на областния град Калин Каменов.

Част от пешеходната зона в града и някои от улиците в центъра на Враца вече са се превърнали в строителни площадка заради подмяна на водопроводната мрежа.

Кметът на Враца призова врачани да подават сигнали в местната управа, ако забележат лошо изпълнение на дейностите или не са доволни от начина на работа на екипите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай